>

Colectare deșeuri electrice Craiova

Primăria Municipiului Craiova, alături de eColectare.ro și Eco Positive, vă invită să participați la campania de colectare a deșeurilor electrice.

În perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, craiovenii vor putea să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte, primind totodată tichete de participare la o tombolă cu premii.

Campania de colectare vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura electrică sau electronică veche, stricată sau scoasă din uz.

Comenzile de ridicare a deșeurilor electrice de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau astfel:
• De luni până vineri între orele 10.00-16.00 la numărul 0752568092 (tarif normal) sau la call-center-ul național 0800444800;
• Permanent prin formularul de comandă on-line de pe acest site (www.eColectare.ro).

După plasarea comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant eColectare pentru a stabili data preluării și ora preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 9.00 – 17.00.

Așadar, în cadrul acestei campanii vă puteți debarasa rapid și gratuit de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase și aveți șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc marți, 4 aprilie, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Craiova.

Premii. În cadrul campanie se va organiza o tombolă cu următoarele 10 premii:
* 1 x mașină de spălat;
* 1 x cuptor cu microunde;
* 2 x mașină de găurit și înșurubat;
* 2 x șurubelniță electrică;
* 2 x mixer;
* 2 x prăjitor de pâine.

Regulament. Regulamentul campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării DEEE poate fi consultat aici (click pentru document-ul*.pdf). Organizatorul campaniei este operatorul de colectare eColectare.ro – Ecotrans Danara SRL, cu sediul in Com. Domneșt, nr. 1707E, Ilfov, înmatriculată sub nr. J23/2918/2014 la Ofciul Registrului Comerțului Ilfov, având Codul Unic RO33669215, punct de lucru in Craiova, str. Nicolae Romanescu nr. 112, autorizat de Agenția pentru Protecția Mediului Dolj cu nr. 20 / 9.03.2016, îmșreună cu partenerii săi.

Parteneri. Partenerii acestei campanii sunt Primăria Municipiului Craiova, Eco Positive SA și eColectare.ro

Colectare gratuită a deșeurilor electrice. În cadrul acestei campanii, echipa eColectare Dolj asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Call Now Button