>

Campanie de colectare deșeuri electrice în Filiași, Dolj (15-18 septembrie)

O nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice începe în pe 15 septembrie în Orașul Filiași.

Primăria orașului Filiași prin intermediul operatorului eColectare.ro pune la dispoziția populației, inclusiv a persoanelor juridice, un serviciu GRATUIT de preluare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice (DEEE) voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție.Deșeurile pot fi predate direct la mașina de colectare.

Colectare deșeuri electrice

Cei interesați pot suna pentru programare, între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon cu tarif normal: +40 762 537 102, la call center național 0800 444 800 sau pot face o comandă online: http://www.ecolectare.ro/comanda-preluare-la-domiciliu/

ATENȚEI, acțiunea se încheie pe 18 septembrie.

În urma comenzilor primite, echipa eColectare.ro va programa ridicarea comenzilor de deșeuri de la fiecare adresă, persoană fizică sau juridică. Pentru persoanele juridice se asigură, la cerere, actele necesare conform legislației în vigoare.

Despre eColectare.ro

Compania oferă un sistem integrat de servicii de colectare a deșeurilor de tip DEEE, oferă consultanță pentru persoane juridice pe teme ce vizează managementul deșeurilor și programe de educare și informare în comunități pe teme de colectare selectivă și reciclare. eColectare.ro oferă servicii în principal în județele din sudul țării precum: București și Ilfov, Oltenia și Muntenia (Olt, Dolj, Argeș, Mehedinți, Gorj), dar în cazul unor cantități mai mari se poate colecta indiferent de locație, compania dispunând de o flotă proprie de vehicule autorizate.

Call Now Button