>

Craiova Recicleaza! 25-26 noiembrie

Primăria Municipiului Craiova, alături de eColectare.ro, vă invită la reciclare!

În zilele de 25 și 26 noiembrie, craiovenii vor putea să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte, iar pe 29 noiembrie va avea loc o tombolă cu premii pentru toți participanții.
Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura stricată.
Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau astfel:
• De luni până vineri între orele 10.00-16.00 la numărul 0752 568 092 (tarif normal)
• Permanent prin formularul de comandă on-line de pe www.eColectare.ro
În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 9.00 – 17.00.
În cadrul acestei campanii vă puteți debarasa rapid și gratuit de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase și aveți șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc în 29 noiembrie!

1 Frigider, 2 Aspiratoare, 3 Mașini de găurit și 3 Fiare de călcat își așteaptă câștigătorii. Tombola cu premii se va desfășura la Primăria Craiova, marți, 29 noiembrie, ora 10.00. Regulamentul tombolei este disponibil aici.


Echipa eColectare Dolj asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului la economisirea resurselor Pământului si la curățenia comunității noastre.

Call Now Button