>

Craiova Reciclează, 31 martie – 1 aprilie 2023

Primăria Municipiului Craiova, alături de eColectare.ro și Eco Positive, vă invită să participați la campania de colectare a deșeurilor electrice

O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice va avea loc în Craiova perioada 31 martie – 1 aprilie 2023. Astfel, craiovenii vor putea să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte, primind totodată tichete de participare la o tombolă cu premii.
Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura stricată.

Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau astfel:
• De luni până vineri între orele 10.00-16.00 la numărul 0752 568 092 (tarif normal)
• Permanent prin formularul de comandă on-line de pe www.eColectare.ro

În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 9.00 – 17.00.
În cadrul acestei campanii vă puteți debarasa rapid și gratuit de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase și aveți șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc în 4 aprilie.

Premii. În cadrul campanie se va organiza o tombolă cu următoarele 10 premii:
* 1 x mașină de spălat;
* 1 x cuptor cu microunde;
* 2 x mașină de găurit și înșurubat;
* 2 x șurubelniță electrică;
* 2 x mixer;
* 2 x prăjitor de pâine.


Echipa eColectare Dolj asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului la economisirea resurselor Pământului si la curățenia comunității noastre.

Call Now Button