>

Eliminare & ecologizare

ACEST SERVICIU ESTE INDISPONIBIL MOMENTAN.

Va multumim pentru intelegere, eColectare.ro.


Dupa ce in sectiunile anterioare am prezentat etapele parcurse de deseuri (colactarea deseurilor si transportul acestora), acum detaliem operatiunea finala ce se va aplica zonelor unde acestea au fost depozitate.

Echipa noastra asigura contra-cost curatarea spatiului de depozitare (unde aceste deseuri au fost stocate), eliminarea resturilor precum si ecologizarea finala. Aceste procedee au ca scop neutralizarea impactului ce aceste materiale l-ar fi avut asupra mediului. Dupa colectare, elementele pentru reciclare sunt incarcate si transportate catre fabricile autorizate sau catre instalatiile de granulare (dupa caz).

ecologizare

Suntem autorizati sa efectuam intregul proces supus deseurilor, urmarind in totalitate desfasurarea acestuia. Avem in vedere atat debarasarea dumneavoastra de cantitatile acumulate cat si eliminarea in totalitate a pericolelor si riscurilor potentiale asupra mediului si populatiei. Am conceput un sistem bazat in primul rand pe colectarea corecta a materialelor, transportul si depozitarea acestora dar mai ales pe actiunile aditionale ce pot avea implicatii asupra mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii privind colectarea si transportul deseurilor va rugam sa ne contactati. Va vom informa in detaliu cu privire la modul de lucru.

Call Now Button