>

Colectare plastic

ACEST SERVICIU ESTE INDISPONIBIL MOMENTAN.

Va multumim pentru intelegere, eColectare.ro.


In conditiile in care resursele planetei se diminueaza pe zi ce trece, intervine necesitatea colectarii si reciclarii deseurilor de plastic, indiferent de forma sau destinatia initiala a acestora.

Colectare plastic – colectam de la persoane fizice sau juridice intreaga gama de deseuri din plastic precum: sticle si recipiente, pet-uri (cu sau fara dop, indiferent de culoare, cu sau fara eticheta, sortate sau amestecate), navete de plastic, resturi rezultate in urma debitarii aparute in procesul de prelucrare, tamplarie pvc, rezervoare si lazi de depozitare.

colectare-plastic

Cele mai uzuale obiecte din plastic ce pot fi reciclate sunt:

1. Colectare PET – includem sticlele de plastic traditionale (indiferent de volum, forma sau culoare), bidoanele, diferitele recipiente de stocare (detalii).

2. Colectare PVC – sunt incluse totalitatea obiectelor ce au la baza de prelucrare pvc, ca de exemplu: ladite de plastic, resturi de tamplarie sau deseuri rezultate in urma debitarilor, paleti, galeti, sezlonguri, scaune (detalii).

3. Colectare polipropilena – PP – sunt incluse ambalaje (de transport), pungi de plastic, folie (rezultata in urma inlocuirii celei vechi).

4. Alte tipuri de materiale pe baza de plastic si derivatele acestora (piese auto, bare din plastic, tevi).

Colectarea acestor deseuri se realizeaza de catre echipa noastra specializata in cel mai scurt timp, respectand totodata elementele de mediu. Transportul este asigurat de noi, iar daca spatiul unde au fost depozitate nu va mai avea o astfel de destinatie asiguram si curatarea si ecologizarea acestuia.

La sediul noastru are loc sortarea, inlaturarea elementelor ce nu pot fi reciclate, precum si impartirea pe tipuri de plastice. Ulterior acestea sunt tocate in granule marunte si livrate mai departe procesatorilor de mase plastice. Practic, are loc o recirculare a materialului in natura.

Pentru mai multe informatii privind colectarea materialelor din plastic va rugam sa ne contactati. Va vom informa in detaliu cu privire la modul de lucru.

Call Now Button