>

Campanie de colectare electrocasnice in Bucuresti/Ilfov

ACEASTA CAMPANIE S-A INCHEIAT LA DATA DE 15 MAI 2020!

eColectare.ro in parteneriat cu Asociatia RoRec, va invita sa participati la Campania de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării deseurilor electrice si electrocasnice ce este organizată și se desfășoară în BUCUREȘTI și județul Ilfov, în perioada 06 – 15 mai 2020, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Regulamentul este întocmit și este publicat pe web site-ul www.ecolectare.ro, www.colecteaza.ro si a partenerilor, conform legislației aplicabile în România.

BONIFICAȚII

În cadrul campaniei bonificațiile oferite constau în tichete valorice, în valoare de 10 lei fiecare, acordate doar pentru debarasarea de DEEE-urile de clasa A din categoria 1 (cu exceptia grupele 1 h si 1i), conform Anexelor 1A si 1B din HG 1037/2010, după cum urmează:

4 tichete cadou x 10 lei pentru: Mașină de spălat rufe automată;
3 tichete cadou x 10 lei pentru:
frigider, combina frigorifica, vitrina frigorifica, congelator cu înălțimea de minim 140 cm;
lăda frigorifică, cu lățime de minim 100 cm;
2 tichete cadou x 10 lei pentru: orice alt aparat electrocasnic, electric sau electronic uzat/ vechi sau defect, întreg (nedezmembrat) cu greutate de minim 30 kg/ buc.

Atenție: Nu se acordă contravaloarea în bani a tichetelor valorice. Fiecare participant are dreptul ca pentru un DEEE (una bucată) predat să obțină tichete valorice conform schemei de bonificație prezentată mai sus.

Citește detalii și regulamentul întreg urmând linkul de mai jos.

  Numele dumneavoastră (obligatoriu):

  E-mail (obligatoriu)::

  Telefon (obligatoriu):

  Localitatea de colectare (obligatoriu):

  Adresa de colectare (Str./ Nr./ Bl./ Ap.):

  Detalii / Mesajul dumneavoastră / Ce deșeuri aveți?

  Voucher buy-back
  Call Now Button