>

Colectare alte deseuri

ACEST SERVICIU ESTE INDISPONIBIL MOMENTAN.

Va multumim pentru intelegere, eColectare.ro.


Aluminiul este unul dintre cele mai usor de reciclat si de refolosit materiale. Pierderile de calitate sunt minime in cazul refolosirii acestui metal, iar varietatea de produse ce pot fi colectate este imensa.

In principal aluminiul provenit de la doze (sucuri, bere) poate fi reciclat, salvandu-se astfel pana la 95% din energia producerii de materie prima. Una din principalele calitatii ale acestui metal este reprezentata de repetabilitate – adica poate fi reciclat de mai multe ori fara a se altera calitatea initiala sau proprietatile fizico-chimice.

colectare-aluminiu

Aluminiul este extras din scoarta terestra dar procesul este unul foarte anevoios si costisitor. Dupa extragere acesta este topit rezultand materia prima. Prin reciclarea aluminiului, energia necesara producerii materiei prime se reduce doar la topirea acestuia.

Compania noastra asigura preluarea produselor pe baza de aluminiu si sub alta forma – exemplu: preluam deseuri rezultate in urma dezafectarii unor spatii, resturi de materiale debitate din diverse industrii, componente electronice si subansambluri. Colectam si calorifere din aluminiu (cu durata de viata depasita).

Asiguram preluarea acestor deseuri de aluminiu si transportul lor din zona in care au fost depozitate precum si prelucrarea produselor.

Pentru mai multe informatii privind colectarea materialelor din aluminiu va rugam sa ne contactati. Va vom informa in detaliu cu privire la modul de lucru.

Call Now Button