>

Campanie de colectare in CALAFAT (22-24 aprilie)

O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice incepe în luna aprilie în Municipiul Calafat. Aceasta actiune de colectare va începe în 22 aprilie și va dura până pe 24 aprilie inclusiv.

Aparatele electrice vechi / nefunctionale pot fi predate la masina de colectare ce va circula toata ziua (interval orar 9-17) prin localitate promovand aceasta actiune de colectare.

Pentru cei care au echipamente electrice mari, grele, voluminoase, există serviciul GRATUIT de colectare care poate fi apelat fără costuri la 0800.444.800 sau cu tarif normal la 0752.568.092 de luni până vineri, între orele 9-17.00.

Toate comenzile venite până pe data de 24.04.2021 vor fi preluate de echipa eColectare, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliile dumneavoastră sau de la birou! Echipele de colectare vă vor suna în in cel mai scurt timp posibil de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Cei care se vor debarasa corect de aceste deșeuri în cadrul campaniei noastre dedicate vor primi tichete cadou conform regulamentului afisat pe site cat si la masina de colectare (click aici pentru regulament).

Informații si programari pentru preluarea de la domiciliu sau birou – 0752 568 092

Important! Echipajele noastre sunt echipate conform legilslatiei in vigoare referitoare la preventia COVID 19.

Call Now Button