>

Despre noi

Suntem o companie specializată pe colectarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, dar și a hârtiei și cartonului.

Pe lângă colectarea gratuită a deșeurilor, asigurăm preluarea rapidă a acestora și transportul de la sediul firmei dumneavoastră (de la locul unde materialele sunt depozitate) sau domiciliu, către cel mai apropiat punct de lucru al societății noastre. Serviciile asigurate includ în cazul societăților sau a instituțiilor actele necesare scoaterii din uz a deșeurilor și echipamentelor casate.

Suntem orientați în principal pe zonele din sudul țării precum: București și Ilfov, Oltenia și Muntenia (Olt, Dolj, Argeș, Mehedinți, Gorj), dar în cazul unor cantități mai mari putem colecta indiferent de locație.

Compania noastră are o flotă proprie de vehicule, astfel că transportul nu este o problemă, chiar dacă vorbim de zeci sau sute de kilograme ori tone de echipamente defecte sau stricate ce urmează a fi colectate și trimise spre reciclare. Manipularea deșeurilor este inclusă în serviciile noastre. Ulterior ne ocupăm de managementul deșeurilor și raportăm corect și complet către autoritățile de mediu categoriile și cantitățile colectate.

O atenție deosebită este acordată protecției mediului – însăși activitatea noastră de bază are ca scop protecția naturii și dorința de refolosire a materiilor prime.

Pentru mai multe informații precum și pentru o cotație de preț vă rugăm să ne contactați. Vom găsi împreună o variantă optimă de colaborare, echitabilă pentru ambele părți.

eCOLECTARE.ro – este un serviciu al S.C. Ecotrans Danara SRL

Sperăm într-o viitoare colaborare!

Echipa eCOLECTARE.ro

Call Now Button