>

Colectare maculatura

Prin serviciul de colectare maculatură salvăm în primul rând pădurea și implicit mediul înconjurător, obținând astfel beneficii pentru toată populația.

A arunca hârtia la gunoi înseamnă poluare, exploatarea pădurilor și cheltuieli suplimentare cu producerea hârtiei. Cu ajutorul tehnologiei actuale, hârtia poate fi reciclată de până la patru ori (maxim), rezultând astfel reducerea cantității de deșeuri ce urmează a fi prelucrată ulterior.

Compania noastră asigură colectarea în cel mai scurt timp indiferent de cantitatea de maculatură de colectat. Asigurăm preluarea de hârtie și carton din următoarele medii:

s colectare maculatură de la școli, licee sau biblioteci – colectăm cărți uzate, caiete sau materiale ce nu mai pot fi folosite;

s colectare ziare, maculatură, cărți de la utilizatorii casnici, persoane fizice sau companii ce au astfel de cantități și nu le mai utilizează;

s colectare cartoane și ambalaje de la magazine, supermarket-uri, piețe, depozite de fructe;

s colectare de maculatură de la centre zonale;

s colectare de la centrele de prelucrare și colectare a deșeurilor rezultate în urma tăierii sau prelucrării .

Colectarea maculaturii – indiferent de cantitate asigurăm deplasarea rapidă la sediul dumneavoastră, preluare, încărcare, transport autorizat și ecologizarea zonei unde acestea au fost depozitate.

Pentru mai multe informații privind colectarea hârtiei vă rugăm să ne contactați. Vă vom informa în detaliu cu privire la modul de lucru.


ACEST SERVICIU MOMENTAN ESTE INDISPONIBIL

Va multumim pentru intelegere,

Echipa eColectare.ro
Call Now Button