>

Colectare hartie si carton

ACEST SERVICIU ESTE INDISPONIBIL MOMENTAN.

Va mulțumim pentru înțelegere, eColectare.ro.

Padurea, la nivel mondial este din ce in ce mai pretuita iar lemnul dispare pe zi ce trece, fie taiat sau afectat de diverse calamitati naturale. Prin urmare se impune necesitatea de colectare a deseurilor de hartie si carton precum si prelucrarea acestora in vederea reciclarii.

Compania noastra asigura intreg procesul de colectare (indiferent ca dumneavoastra sunteti persoana fizica sau juridica), sortare (pe categorii) si reciclare propriu-zisa. Indiferent de locatie asiguram preluare, manipulare si transport gratuit.

colectare-hartie

Cu ajutorul tehnologiei actuale, hartia poate fi reciclata de obicei, de maxim 4 ori, iar beneficiile aduse atat costurilor de productie dar mai ales mediului sunt foarte importante.

Indiferent de cantitatea de hartie sau carton ce poate fi colectata asiguram intreg suportul necesar unei astfel de operatiuni. Colectam maculatura, ziare in cantitati mari, ambalaje de carton indiferent de gramaj, alte tipuri de materiale pe baza de hartie. Pentru detalii complete privind colectarea si reciclarea maculaturii va rugam accesati sectiunea destinata.

La sediul noastru are loc sortarea, inlaturarea elementelor ce nu pot fi reciclate, precum si impartirea pe tipuri de gramaj. Procesul de reciclare include “spalarea” acestora, adica eliminarea tusului si lipiciului, si ulterior uscarea. Destinatia hartiei astfel reciclate ia calea retiparirii, fabricarii ambalajelor sau a ziarelor.

Pentru mai multe informatii privind colectarea hartiei va rugam sa ne contactati. Va vom informa in detaliu cu privire la modul de lucru.

Call Now Button