>

Servicii colectare

Compania noastra ofera servicii de colectare pentru diverse materiale ce pot fi ulterior reciclate. Obiectivul nostru il reprezinta identificarea de solutii pentru valorificarea si reciclarea unei game cat mai extinse de deseuri ce au in compozitie: plastic, aluminiu, pvc, hartie sau compuse ale acestora.

Prin colectare si reciclare se obtin atat beneficii asupra mediului inconjurator, reducerea poluarii, economie de material, cat si beneficii financiare.

Schema unei activitatii de colectare include urmatorii pasi specifici:

s dumneavoastra identificati materialele ce urmeaza a fi predate companiei noastre, ne contactati si stabilim impreuna toate detaliile referitoare la predare, transport si ecologizare a zonei;

s va comunicam detaliile de predare-primire, beneficiile avute si documentatia necesara;

s venim, evaluam, incarcam, ecologizam si curatam in totalitate zona unde deseurile au fost depozitate;

s va predam actele necesare sau alte documente specifice;

s dumneavoastra scapati astfel de deseurile colectate.

servicii-colectare

Intreg procesul este foarte rapid, eficient si nu necesita alte implicatii din partea dumneavoastra. Suntem autorizati pentru preluarea deseurilor atat din gospodarii (persoane fizice) cat mai ales de la companii, depozite sau firme de productie. In functie de localizarea dumneavoastra efectuam colectare rapida (in cateva ore) sau in ziua imediat urmatoare.

Servicii colectare propuse de ecolectare.ro – pentru un mediu mai curat!

COMANDA ACUM – RIDICARE GRATUITA DESEURI DE LA DOMICILIU / COMPANIE (click aici)

Call Now Button